dijous, 4 d’octubre del 2012

XARXA VILANOVA DEL CAMÍ TORNA AL NOVEMBRE


XARXA VILANOVA DEL CAMI







Xarxa Vilanova comença una nova temporada amb molta força i il.lusió, després de la recent canvi de junta. Des d’aquí volen recordar que tots i totes podeu col.laborar i sou benvinguts en aquest projecte. Si esteu interessats tan sols cal que us poseu en contacte per mitjà del seu correu xarxavilanovadelcami@gmail.com.
Enguany han programat 6 espectacles tot esperant que moltes famílies s’animin i vagin a les sessions matinals de Can Papasseit . 
El preu se segueix mantenint a 4 euros i han planificat una sèrie d'al·licients per fomentar encara més la participació. El més important d’aquests és la inclusió d'una targeta de fidelitat que premia els infants que més vegades acudeixen als espectacles. A partir de 5 obres vistes els nens i nenes podran emportar-se obsequis interessants. Les targetes Fidelitat Xarxa s’entregaran als espectadors dels dos primers espectacles.
Aprofiteu doncs aquest ampli ventall de teatre infantil: teatre musical, circ…obres clàssiques i de sempre o de temàtiques i d’especial interés pels infants.
Gaudim del millor teatre a casa nostra, al preu de sempre i amb la màxima qualitat.
Animeu-vos! Us esperem!


Aquests són els espectacles previstos per aquesta temporada:
1.       El Flautista d’HAMELÍ el 4-11-2012
2.       Un Nadal de Pastorets el 23-12-2012
3.       Una Paradeta Particular el 13-01-2013
4.       La Princesa i el Pèsol el 10-02-2013
5.       Acorde(el circ torna a Vilanova) el 10-03-2013
6.       La LLegenda de Sant Jordi el 21-04-2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada