dilluns, 22 d’abril del 2013

LA LLEGENDA DE SANT JORDI TANCA LA TEMPORADA DE XARXA 2012-2013

El dimenge 21 de Abril es va representar a Can Papasseit l'obra "La llegenda de Sant Jordi", de la companyia La Roda Produccions.


Més de 240 persones van assistir a l'esdeveniment, on nens i grans van gaudir de la gran obra de Sant Jordi. Aprofitant la celebració de Sant Jordi, Xarxa Vilanova a
inclòs com a tancament de temporada aquest especial sobre la llegenda i que millor manera de fer-ho, que portant a LA RODA PRODUCCIONS, que ja ens va acompanyar en l'obertura de la temporada amb l'obra El Flautista D'Hamelin.



Els integrants que en aquesta ocasió eren quatre actors, de forma molt amable van posar a la sortida de Can Papasseit per saludar el públic i van accedir fer-se fotos. LA RODA PRODUCCIONS, està preparant nou espectacle per a la temporada sobre la PRINCESA I EL PÈSOL.


Una divertida obra musical de les que ens té acostumats la RODA PRODUCCIONS, amb molt d'encant, originalitat on se'ns explica, la historia de Sergi que és un jove que treballa de valent en una gran biblioteca. Un dia a l'atzar, tot endreçanti classificant els seus estimats llibres es trobarà amb un d'ells que l'hi parla. En la LLegenda de Sant Jordi els personatges han perdut part de la memòria i no la recoden,


Molta música, diversió, rialles i originalitat per acomiadar la temporada de Xarxa, que tornarà per al mes d'octubre i que aviat possible avançarem els continguts i les dates perquè tots estigueu al dia.


Per acabar donar les gràcies al públic que a vingut durant la temporada 2012 i 2013 a les representacions de Xarxa Vilanova, on hem portat fins a 6 obres, entre elllas El flautista D'Hamelin, un nadal de pastorets, una paradeta particular, Laprincesa i el pèsol, Concorde (Teatre) i La llegenda de Sant Jordi. Tot i la baixada considerable en assistència a la temporada 2012-2013, us animem a seguir venint al teatre per a la temporada que ve, així Xarxa Vilanova, podrà seguir oferint les millors obres de teatre del moment.

IMPORTANT:

Aquesta temporada hem posat en marxa diferents serveis, entre ells la possibilitat de recollir les entrades una hora i mitja abans del començament dels espectacles i una altra gran novetat la TARGETA FIDELITAT.

Aquesta targeta era una forma d'agrair a les persones que de forma constant han vingut aquesta temporada a veure les obres. Per tant els que tinguin cinc o sis selles a la targeta fidelitat que es va lliurar a principi de temporada i que s'ha anat marcant a cada espectacle que assistien, es poden passar a recollir els regals a Can Papasseit:

Divendres 17 de maig de 17 a 19H
o
Dissabte 18 de maig d'11 a 13H

Agraïm la teva constància i t'esperem a partir de la nova temporada 2013-14 ! i recordeu portar la TARGETA FIDELIDAD, en aquest últim espectacle  ja hem recollit les targetes per portar el control de regals. Als que no heu vingut en aquesta última obra, NO PASSA RES, portar la vostra targeta fidelitat i si teniu cinc és suficient per poder-vos portar regals. Recordar les dates i horaris per recollir els vostres regals.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada