dilluns, 5 de novembre del 2012

EL FLAUTISTA D'HAMELÍ TOT UN EXIT


La Roda Produccions ens ha portat una obra d'allò més divertida, amena, plena de color i un bon nombre de cançons. A Can Papasseit a les 12.30 va començar la nova temporada de Xarxa Vilanova del Camí, l'entitat Vilanovina torna amb sis obres apassionants i en aquesta ocasió ho fa amb una estupenda obra de la Roda Produccions.

El conte típic del Flautista d'Hamelín adaptat per aquesta gran companyia que en menys d'una hora ens va fer riure, vibrar, al ritme de la música. Element utilitzat durant tota la representació per explicar el conte clàssic d'una manera divertida. Temás adaptats de la gran pel · lícula Cabaret, com money, money i altres tants molt coneguts d'altres pel · lícules, convinados amb temes originals.


Més de 300 persones es van donar cita a Can Papasseit, l'aforament del recinte es va omplir de famílies i sobretot nens que entusiasmats van veure aquesta gran obra. L'espectacle va començar a l'hora prevista, les 12.30, en un dia plujós que no acompanyava en esceso per a l'ocasió, tot i tot el públic s'animava a última hora. Ivet Gabarró i Javier Pérez-Vico presentar l'acte i van explicar les novetats per aquesta temporada, entre elles la targeta de fidelitat que s'ha posat en marxa.


El proper espectacle serà el 23 de desembre amb Un nadal de pastorets. A més informar que se seguiran repartint Targetes Fidelitat per poder obtenir interessants regals al final de la temporada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada