dilluns, 24 de desembre del 2012

XARXA VILANOVA,VA PRESENTAR UN NADAL DE PASTORETS


DSC_1729
El diumenge 23 de desembre la companyia MAREMAGNUM, ens va presentar l'obra de teatre "Un Nadal de Pastorets", a les 12.30 va començar l'espectacle, complint amb l'horari previst. En aquesta ocasió a causa dels múltiples esdeveniments que havia a Vilanova del Camí i voltants va fer que l'assistència fos una mica inferior a l'habitual
DSC_1768
A Can Papasseit, centre polivalent i lloc habitual de les cites tant de cinema, com en aquest cas de teatre i altres activitats, va complir amb les expectatives previstes. En Vilanova del Camí es van unir alguns dels factors més favorables, com va ser el bon temps i les festes escolars. Malgrat tot això l'afluència de públic va ser de gairebé 200 persones.


DSC_1814
La companyia Maremagnum va mostrar la seva simpatia, capitanejat pel seu director i actor principal Jordi Andújar. Al final van tenir a bé realitzar-se una foto de cortesia amb alguns membres de l'entitat. Recordar que el proper mes de gener, XARXA VILANOVA DEL CAMÍ http://xarxavilanovadelcami.blogspot.com.es/ presenta la companyia LA BLEDA, amb l'obra UNA PARADETA PARTICULAR. Us animem perquè assistiu a la propera obra per poder seguir obtando als fabulosos premis que es sortejaran al final de la temporada, a tots els que hagueu omplert la targeta fidelitat.


xarxa vilanova
Aquesta targeta es va posar en circulació al començament d'aquesta temporada, com una NOVETAT, i es repartien només en els dos primers espectacles. Per tant a tots aquells que tingueu targeta FIDELITAT, i vingueu a cinc o sis espectacles us podeu endur interessants regals. A més + QCine col · labora, regalant entrades per a cada espectacle, només heu d'agafar i escoltar + QCine. ÀNIM I PARTICIPA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada