divendres, 13 de setembre del 2013

XARXA VILANOVA TORNA AMB FORÇA








Xarxa Vilanova del Camí torna amb força, il · lusió i ganes per oferir les millors obres, les companyies més interessants del moment, però per això ens hem vist en l'obligació de pujar el preu de l'entrada lleugerament. Ara només per 5 euros podràs gaudir del millor teatre de la comarca. Però com et comentem en els diferents apartats d'aquesta pàgina, hem posat en marxa una sèrie de mesures perquè venir al teatre a Vilanova del Camí, es converteixi en una autèntica aventura. I per això a partir d'aquesta temporada disposeu d'una targeta fidelitat on podràs aconseguir entrades gratis de forma molt senzilla, aconseguint d'aquesta manera premiar els autèntics protagonistes, que sou vosaltres. D'aquesta manera aconseguiràs que el preu de l'entrada et surti al mateix preu fins i tot, que la temporada passada.

En aquesta primera obra de la temporada Xarxa Vilanova del Camí ens presentaran LA RATETA QUE ESCOMBRAVA LA ESCALETA, de la companyia La Roda Produccions, habitual dins del circuit de Xarxa Vilanova, amb una gran qualitat ens ofereix obres emblemàtiques molt divertides en to musical. 

Un bon dia la bonica Rateta, escombrant l'escaleta, es va trobar un dineret, amb el que es compraria el llacet més maco de tota la vila. Tant bonic li quedava aquell llaç a la cua que de seguida se li aproparen molts pretendents per demanar-li la mà: un gall cridaner, un porc molt llaminer, un ase elegant, un gos molt poruc i un gat massa espavilat... Rateta, rateta, tu que n'ets tan boniqueta, no et voldries casar amb mi, jo que sóc tant bon fadrí?

Tot un càsting per decidir qui seria l'escollit! Un espectacle molt musical amb un narrador ben peculiar: en Tom, un jove granger, que ens ensenyarà mil i una curiositats dels animals que té a la seva granja.

Imatge principal




Recordeu que la venda d'entrades és a partir de les 11 del matí i que en aquest cas es realitzarà una animació abans del començament de l'espectacle, amb uns personatges molt divertits, que t'explicaran les novetats d'aquesta temporada.

Continuem amb la tarja de fidelitat que vam posar en marxa la temporada passada i en aquesta ocasió només has de venir a quatre de les sis representacions per portar una entrada gratis que podràs gaudir fins a desembre de 2014.

A més al final de l'obra, es realitzaran dos sortejos per gentilesa dels comerciants de Vilanova del Camí. Iniciativa que hem inaugurat aquest any, i en la qual dues o més col · laboradors de posar a disposició de Xarxa productes per poder sortejar al final de la representació.

LA CASSOLETA, el restaurant de Can Papasseit y Flash la botiga dedicada al mon de la fotografia ens acompanyaran en aquest primer passi de la temporada. El primer d'ells ens regalarà un menú per a una persona de dimarts a dissabte al migdia i en última instància Flash ens obsequiarà amb una foto familiar d'estudi amb marc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada