dilluns, 14 d’octubre del 2013

LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L'ESCALETA, REPRESENTADA AMB ÈXIT EL DIUMENGE 13 D'OCTUBRE


Ahir diumenge 13 d'octubre es va representar la coneguda obra de LA RATETA QUE ESCOMBRAVA  L'ESCALETA de la companyia LA RODA PRODUCCIONS. Una obra molt coneguda per tots, que de forma musical, com és habitual ens va adaptar de forma nova i actualitzada aquesta companyia, que ja forma part del circuit de Xarxa Vilanova.

Les novetats d'aquesta nova temporada de teatre, són la nova TARGETA FIDELITAT, on en aquesta ocasió premiem als que més vénen a veure teatre de Xarxa Vilanova. Una targeta fidelitat amb quatre caselles que un cop emplenades (un segell per obra), obtens una entrada gratis.

Grans cues a l'entrada del recinte, molta gent animada i amb ganes de veure l'espectacle. I la realitat va ser que més de 240 persones van acudir per veure La Rateta que escombrava l'escaleta. Una altra de les novetats d'aquesta temporada són les ANIMACIONS O TALLERS de ser fan abans de l'espectacle. En aquesta ocasió alguns membres de Xarxa ens van obsequiar amb un espectacle previ on el "personal de la neteja" posava ordre a la sala abans de l'obra. Va ser un moment molt divertit que va fer les delícies del públic, que va sortir encantat i amb un somriure a la cara.



I per acabar la gran atracció d'aquesta temporada han estat les col · laboradors que enguany participaran oferint regals al final de cada obra. Per gentilesa dels comerços de Vilanova del Camí, i també alguns d'Igualada i La LLacuna, tindrem la sort d'esquivar diferents obsequis. Aquest mes hem tingut dues Sponsor d'una banda, LA CASSOLETA (Restaurant de Can Papasseit, que ha ofert un menú de dimarts a dissabte al migdia) i FLASH (Casa de fotografia també de Vilanova del Camí que ha ofert una foto d'estudi familiar amb marc).

El sorteig es va realitzar mitjançant un programa, i amb l'entrada en mà, fent servir la numeració de l'entrada.
Us animem a que vingueu el proper mes de novembre, gràcies a tots per venir.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada