diumenge, 24 de novembre del 2013

ENRIC MAGOO, PRESENTA EL INVENTOR D'IL·LUSIONS A CAN PAPASSEIT


ENRIC MAGOO  vindrà el 1 de DESEMBRE , a Can Papasseit, amb l'espectacle L'Inventor d'Il · lusions. 

No t'has preguntat mai qui s'inventa els jocs de mans? Qui els fabrica?
Qui decideix si es poden fer en públic? Quants tipus de truc hi ha? Com es classifiquen? Si vols conèixer les respostes a totes les preguntes màgiques que sempre t'has fet, no et pots perdre la visita guiada al taller laboratori de l'increïble Professor Gargot.

Amb ell t'endinsaràs en el món dels invents i els efectes especials, coneixeràs les bambolines de l'il·lusionisme. Ah! I també gaudiràs d'un fantàstic espectacle màgic de la mà del "Grandmack", que és l'encarregat de comprovar si funcionen els jocs acabats de fabricar.




Una gran obra per descobrir, que podeu aprofitar el diumenge 1 de Desembre a partir de les 12.30. Només per 5 euros gaudeix de la màgia d'un gran mag com és Enric Magoo.


En aquesta ocasió com a novetat d'aquesta temporada es realitzarà un taller previ a l'espectacle, que començarà a les 11.45 fins a les 12.15 i que serà sobre "Realitzar una vareta màgica". 

Al final de la representació tindrem diferents sortejos per gentilesa de FERRETERIA MONTSERRAT(Regal sorpresa), ARTISTIC (Escola de ball i activitats que ens obsequia amb entrades per a la seva espectacular espectacle de Nadal), KISS & US (Fun Weeks Casal de Nadal de quatre dies de 9 a 1.30) i STICKERS (Un pack d'adhesius molt útils per decorar).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada