diumenge, 10 de novembre del 2013

MARCEL GROS FA RIURE AL PÚBLIC DE VILANOVA DEL CAMÍ

El 10 de Novembre Marcel Gros va representar l'obra MARCEL SOL, en un dia fred i assolellat. Molta gent es va donar cita en aquest esdeveniment, on més de 280 persones van assistir a la representació d'aquest gra actor.

Una obra molt divertida i dinàmica plena de màgia, rialles, malabarismes i música. Marcel Gros interactuo amb el públic i fer passar un moment molt divertit al públic que es va donar cita a Can Papasseit.




Però abans de l'espectacle els integrants de Xarxa Vilanova del Camí van realitzar un taller de pintar la cara de pallasso que va funcionar molt bé i que va il · lusionar als més petits.



En un dia ple de màgia i ambient festiu, vam tenir la sort de comptar amb diferents col · laboradors que ens obsequien amb regals des d'aquesta temporada. Una novetat que està funcionant molt bé. Des FERRETERIA MONTSERRAT (que cada mes ens ofereix un regal i en aquesta ocasió és un val sorpresa), passant per GONZALO (botiga de roba de Vilanova del Camí que ens va oferir un val de 10 euros de descompte en compra de roba) i finalment KISS & US (Cursos d'anglès d'Igualada que aquest mes ens oferia un Fun Week que és un Casal de quatre dies de 9 a 13.30 per gaudir en Nadal).



















També agraïr a Marcel Gros l'ajuda i col · laboració en el sorteig final dels tres regals, que es van sortejar al final de l'acte, i la seva paciència saludant al públic assistent. Aquí us deixem amb algunes fotos. Us esperem l'1 de desembre.





Agraïm a tothom el suport i us animem a venir l'1 de desembre a Can Papasseit per veure l'obra d'Enric Magoo, L'INVENTOR D'ILUSIONS.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada