dimarts, 21 de gener del 2014

EL REI DE LA CASA VA TENIR UNA GRAN ACOLLIDA




Bona acollida de l'obra de Farres & Brothers que ens van portar l'obra "El Rei de la casa". Amb l'arribada d'un germanet, el rei de la casa és destronat, i el seu lloc és ocupat pel menut. Però si el menut abandona el lloc, qui se'l queda? Potser el gran? Ho tindrà difícil perquè hi ha altres reis destronats que estan disposats a fer el que sigui el que sigui per tornar a manar i dominar el món sencer.



Més de 220 ​​persones van assistir a l'obra d'un acompañia que porta temps triomfant amb aquesta gran representació, un entreteniment per a tota la família que va fer riure a petits i grans. I com sempre abans de començar l'espectacle, Xarxa Vilanova del Camí va realitzar un taller de corones, on els més petits podien decorar la seva corona de forma personalitzada.


Agrair a Artistic (dues samarretes amb bossa), APP Informàtica (regal sorpresa), Planeta Màgic (dues entrades per gaudir tota una tarda de jocs) i Ferreteria Montserrat, la seva col · laboració oferint diferents regals per als assistents, que com sempre es va realitzar mitjançant sorteig final, amb la numeració de l'entrada.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada