dilluns, 6 de gener del 2014

EL REI DE LA CASA VE A CAN PAPASSEIT EL 19 DE GENER

Vine a gaudir del teatre amb una obra excepcional, amb FARRÉS BROTHERS vindràn el 19 DE GENER , a Can Papasseit, amb l'espectacle EL REI DE LA CASA. Una obra molt coneguda la qual ha obtingut innombrables premis.
Amb l'arribada d'un germanet, el rei de la casa és destronat, i el seu lloc és ocupat pel menut. Però si el menut abandona el lloc, qui se'l queda? Potser el gran? Ho tindrà difícil perquè hi ha altres reis destronats que estan disposats a fer el que sigui el que sigui per tornar a manar i dominar el món sencer.

 EL REI DE CASA, un espectacle sobre la gelosia entre germans i sobre el desig de poder. Una història basada en fets Reials. Molt Reials.



Una interessant obra de titelles, que podeu aprofitar el diumenge 19 de Gener a partir de les 12.30. Només per 5 euros gaudeix de una gran aventura.

En aquesta ocasió com a novetat d'aquesta temporada es realitzarà un taller previ a l'espectacle, que començarà a les 11.45 fins a les 12.15 i que serà sobre "FES LA TEVA CORANA". 




A més es realitzaran quatre sortejos, de diferents comerços col · laboradors, que els propers dies detallarem a través d'aquesta mateixa pàgina i les xarxes socials. Recorda que a Facebook podeu trobar informació puntual sobre les diferents obres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada