dimarts, 11 de febrer del 2014

HANSEL I GRETEL TRIOMFA A CAN PAPASSEIT


La companyia LA RODA PRODUCCIONS, amb la seva obra HANSEL I GRETEL va oferir un espectacle musical impressionant. El públic que es va donar cita a Can Papasseit va gaudir de més d'una hora de teatre de qualitat per a tota la família. Més de 330 persones van acudir a l'espectacle, i vam estar a punt del ple absolut.

Taller de Dolços Caramels
Gran ambient al taller Dolços Caramels

En aquesta ocasió Xarxa Vilanova va realitzar un taller de Dolços Caramels, on els més petits podien fer un caramel decorat al seu gust i amb una sorpresa molt dolça a l'interior.

Gran assistència
L'actor que interpreta Hansel

Per acabar agrair a tot el públic l'assistència massiva a l'obra de LA RODA PRODUCCIONS, sent aquesta l'entrada amb més afluència de públic de la temporada.
Regal +KLLibres

Regal "Kids&Us"

Regal "Ferreteria Montserrat"

Regal cucurutxo gegant "Golafre"


Per acabar agrair a tots els comerços col · laboradors de Vilanova del Camí i d'Igualada. En aquesta ocasió tenim a + KLLIBRES la botiga de Vilanova del Camí 1 papereria de referència que ens obsequiarà amb un paquet molt especial de llibres. FERRETERIA MONTSERRAT, que tindrem un regal sorpresa, EL GOLAFREfent honor a l'obra que tenim un magnífic cucurutxo gegant de caramels i acabem amb KIDS & US la escuala d'idiomes que ens regala un pack compost per un casal d'estiu de cinc dies intensius per aprendre anglès. Gràcies a tots ells podrem gaudir d'un fantàstic sorteig final de quatre fantàstics packs, al final de l'obra.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada