divendres, 4 d’abril del 2014

CONTES AL TERRAT ES PRESENTA A CAN PAPASSEIT AL 6 D'ABRIL


“CONTES AL TERRAT”, parteix d’un lloc concret (Un terrat) i d’una situació (una nena, la MARIONA, estenent roba) que fan que els contes apareguin com a històries reals o creades per la imaginació d’una 
nena. 


L’espectacle comença amb la pujada al terrat de la MARIONA. Com quasi cada dia, la MARIONA ajuda a la seva mare a estendre la roba. Pujar al terrat li agrada amb bogeria donat que és el seu lloc preferit per a jugar. A més, per a divertir-se no necessita grans joguines, en fa prou amb quatre agulles d’estendre roba i altres estris que va trobant escampats pel terrat. 



La MARIONA, que és molt xerrapeta, ens ensenya el seu terrat, quins veïns conviuen amb ella, i les històries que li passen a través dels contes que es van introduint d’una forma tant suau que, a 
vegades, és difícil distingir entre el conte o l’experiència viscuda. 


ANNA ROCA vindràn el 6 d'abril , a Can Papasseit, amb l'espectacle CONTES AL TERRAT. Recordeu que la obra es a partir de les 12.30. Només per 5 euros gaudeix de una gran aventura.

En aquesta ocasió com a novetat d'aquesta temporada es realitzarà un taller previ a l'espectacle, que començarà a les 11.45 fins a les 12.15 i que serà ACTIVITAT SORPRESAA més per a tancament de temporada els més petits tindran un detall.

Al final de la representació es realitzaran els sortejos de les botigues i empreses col · laboradores, que com és habitual des de principis d'aquesta temporada 2013-14, s'han anat realitzant amb enorme èxit. En aquesta ocasió tenim com NOVETAT, a LA LLACUNA AVENTURA i CA LA MARIA les dues són de la LLacuna. I com han vingut fent des del principi d'aquesta temporada, tindrem també a LA FERRETERIA MONTSERRAT i per segona vegada STICKETS.

Recordar que podeu seguir canviant les targetes fidelitat, omplint les quatre caselles, aquest aquesta és l'última oportunitat per segellar la targeta. I aclarir que la utilització de l'entrada de regal, un cop emplenades les quatre caselles, es poden utilitzar fins a desembre de 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada